Soutěžte s námi o nové Apetito!

Čerstvá sladká smetana místo zakysané

Tradiční česká pochoutka píše svou historii v Hodoníně již od roku 1973. Moderní doba přinesla inovace ve výrobě, které spočívají v používaných technologiích i ve vylepšení receptury. To co dělá Apetito ještě lahodnější, je výměna zakysané smetany za čerstvou sladkou smetanu. Tím se stává tento tradiční tavený sýr ještě smetanovější a krémovější, než jsme ho znali doposud. Skvělou chuť na trh navíc doprovodí nový moderní obal, díky kterému Apetito v regálu nepřehlédneme.

Kvalita především

Pro výrobu taveného sýra Apetito jsou vybírány kvalitní a čerstvé suroviny. Hlavními složkami při výrobě jsou sýr, smetana a máslo. „Apetito prošlo celkovou proměnou, která se týká nejen jeho chuti a složení, ale také obalu. Dokonale tak zapadá do konceptu moderních a plnohodnotných potravin, které by měly být součástí vyváženého jídelníčku každého z nás,“ uvádí Miroslav Maňásek, generální ředitel společnosti Savencia Fromage & Dairy pro český a slovenský trh, který na kvalitu nejen Apetita dohlíží již 16 let.

Apetito smetanové

Vlajková loď značky – Apetito smetanové v novém obalu, nyní ještě smetanovější a krémovější, by nemělo chybět při společné snídani u rodinného stolu. Vybrat si můžete ze čtyř velikostí balení, 140 g, 150 g, 200 g a 240 g. Cena (doporučená): 34,90 Kč Gramáž: 150 g

Tavený sýr Apetito v oblíbené smetanové či v mnoha dalších příchutích a různých velikostech balení zakoupíte ve většině prodejen a sítí supermarketů.

Soutěžte s námi!

Odpovězte správně na soutěžní otázku a vyhrajte 5 balíčků nového Apetita!

Soutěžní otázka: Odkdy se vyrábí tavený sýr Apetito?

  1. 1953
  2. 1973
  3. 1963

Správnou odpověď zašlete do 9. září na soutez@npmedia.cz a my vylosujeme 3 výherce!